BTCD kæmper med modstand, Trend forbliver uklar

KORT OM

  • BTCD er brudt ud fra en faldende modstandslinje.
  • Kursen handles inden for 60.30% modstandsområdet. Den næste modstand findes ved 62,80%.
  • Tekniske indikatorer er neutrale.

Bitcoin Dominance Rate (BTCD) kæmper for at bevæge sig over et vigtigt vandret niveau, hvis reaktion er afgørende for at bestemme den fremtidige tendens.

Breakout fra modstand

Bitcoin-dominansprocenten er faldende sammen med en faldende modstand, siden den nåede et højdepunkt på 64,49% den 27. juni. Faldet fortsatte, indtil satsen nåede et lavt niveau på 57,51%, den 2. september og begyndte det nuværende opadgående træk.

Kort efter brød BTCD ud fra den nedadgående modstandslinje, validerede den som støtte og gør i øjeblikket endnu et forsøg på at bryde ud over 60,30% modstandsområdet.

Et breakout ville sandsynligvis udløse et betydeligt rally, der kunne tage BTCD mod 62,80%.

På trods af dette giver tekniske indikatorer ingen afklaring om, hvor prisen er på vej næste.

RSI er stadig over 50 og stiger, men MACD mister styrke. Derudover kan den stokastiske oscillator være meget tæt på at lave et bearish kryds.

En afvisning eller breakout fra det foregående 60,30% modstandsområde er nødvendig for nøjagtigt at bestemme retningen for den fremtidige tendens.

Hoved og skuldermønster

Cryptocurrency-forhandler @JJJCycles skitserede et Bitcoin-dominansdiagram, der viser et omvendt hoved- og skuldermønster (H&S), hvorfra der sandsynligvis er et breakout. Mønsterets halsudskæring falder sammen med det tidligere modstandsområde på 60,30%.

Muligheden for et omvendt H & S-mønster er der, selvom mønsteret ikke ligefrem er lærebog på grund af den usædvanlige form af “hovedet” og afvigelsen over halsudskæringen.

I lighed med det daglige diagram giver tekniske indikatorer et blandet perspektiv, der gentager, at der kræves en breakout / down, før trendretningen bliver tydelig.

For at konkludere kræves en breakout eller opdeling fra området 60,30% for nøjagtigt at bestemme retningen for den fremtidige trend.