Harmaasävyiset salausvarat nousivat 7,3 miljardiin dollariin keskellä PayPalin aiheuttamaa markkinarallia

Salausvaluutan varainhoitoyhtiö on nyt yli kaksinkertaistanut AUM-arvonsa viidessä kuukaudessa.

  • Harmaasävy, merkittävä kryptovaluutta-rahastonhoitaja, on juuri nähnyt hallinnoitavan omaisuuden nousevan 7,3 miljardiin dollariin.
  • Suurin osa sen salkusta koostuu Bitcoinista, mutta sen Litecoin-tuote toimi parhaiten viimeisimmässä päivityksessään.
  • Varainhoitajan AUM on nyt nähnyt yli kaksinkertaisen toukokuusta lähtien.

Ja sillä on nyt yli 6 miljardin dollarin arvoinen BTC

Grayscale Investments, yksi suurimmista kryptovaluutta-sijoituspalveluyrityksistä ja omaisuudenhoitajista, on juuri nähnyt hallinnoitavan omaisuuden (AUM) nousevan yli 7 miljardiin dollariin.

Kuten 22. lokakuuta julkaistussa Twitter-päivityksessä, Grayscale lisäsi 300 miljoonaa dollaria AUM: iinsa yhdessä päivässä, ja sillä on nyt yli 6 miljardin dollarin arvoinen BTC: n Bitcoin-luottamus, kun taas sen Ethereumin luottamus on nyt 942 miljoonaa dollaria.

Kaiken kaikkiaan Harmaasävy hallinnoi nyt yhteensä 7,3 miljardin dollarin arvosta yhdeksää erilaista kryptovaluutta: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Horizen (ZEN), Litecoin (LTC), Tähtien lumenet (XLM), XRP ja Zcash (ZEC).

PayPalin siirtyminen salaukseen johtaa hintojen nousuun

Harmaasävyn AUM on nyt noussut yli miljardilla dollarilla viime viikolla. Se tapahtuu samanaikaisesti nousevan nousun kanssa kryptovaluuttamarkkinoilla uutisten seurauksena, että PayPal alkaa tukea kryptovaluuttojen ostoja ja siirtoja, ja neuvottelee mahdollisesti ostavansa BitGon – digitaalisen omaisuuden säilytysalustan ja yrityksen Wrapped Bitcoin (WBTC) -tuotteen takana.

Tämän 7,3 miljardin dollarin luvun näkymiseksi Grayscalella oli toukokuussa vain 3,7 miljardia dollaria AUM: ssa, joka nousi elokuussa 5 miljardiin dollariin ja viime kuussa lähes 6 miljardiin dollariin. Jos kasvu jatkuu, harmaasävy voi ylittää 10 miljardin dollarin AUM-merkinnän vuoden 2021 ensimmäiseen vuosineljännekseen mennessä.

Grayscale Investmentsin toimitusjohtaja ja perustaja Barry Silbert kommentoi viimeaikaista parannusta Twitterissä sanoen „lisäsi hienoja 300 miljoonaa dollaria AUM: iin yhdessä päivässä“.

Harmaasävyn viimeisimmän päivityksen mukaan sen Litecoin-luottamus näki suurimman päivittäisen arvon muutoksen, joka nousi 7,56% 21. ja 22. lokakuuta välisenä aikana. Zcash oli lähellä jäljessä 6,35%: n nousulla tänä aikana, kun taas Bitcoin parani huomattavalla 3,79%: lla. Stellar Lumens puolestaan ​​sai vain 1,74%: n Grayscalen tuotekirjan huonoin suorituskyky.